Why am I like this?

We hebben allemaal van die periode’s in ons leven waarin alles of heel goed gaat, of heel slecht. Misschien een combinatie daarvan waar je gek van wordt?!

Ikzelf ben meestal vrolijk. Mensen vragen vaak “Hoe doe je dat? Zo vrolijk zijn. Dat wil ik ook!”. Nou, zo ben ik gewoon haha ik weet ook niet waar ik al mijn energie vandaan haal. Soms lach ik om een actie die ik 2 sec daarvoor heb uitgevoerd en dan denk ik “Why am I like this?”. En nee, ik ben niet altijd vrolijk. Niemand is altijd vrolijk. Het lijkt vaak zo om de pijn te verbergen. Te verbergen hoe het ècht met ons gaat. Als we met iets zitten lachen we er vaak overheen “Fake a smile and move on”. Dan willen we heel graag dat er iemand vraagt naar hoe het ècht met ons is. En dat we het dan pas kunnen vertellen. Dit, serieus, mensen. Zouden we echt vaker moeten doen. Vragen hoe het ECHT met een ander gaat. Mensen hebben vaker een pokerface dan je denkt. Vaak zullen ze dan ontkennen en later / of in huilen uitbarsten.

En soms heb je van die momenten dat alles teveel wordt. Ik heb eigenlijk altijd wel wat te doen. Hier chillen, dan daar chillen. Nooit echt momenten voor mezelf. Behalve als ik blogs schrijf of op de wc zit haha! Maar soms merk ik dat het teveel is, al die chillings. Ikzelf vind het dan ook heel moeilijk om toe te geven dat ik daadwerkelijk ook op het randje zit. En toch, haal ik elke keer energie ergens vandaan om toch maar weer een feestje te bouwen. Niet dat dat erg is, feestjes bouwen. Ik ben altijd in voor een feestje! Oh en soms heb ik van die periode’s, dan heb ik een nieuwe serie of Youtuber ontdekt (Youtuber Liza Koshy is mijn humor in persoon, serieus. kijk haar video’s. Het is totaaaal niet verslavend. 😛 ) En dan houd ik er echt van om alleen op de bank een netflix of youtube marathon te houden. Het liefst met Ben & Jerry’s cookie dough voor mij alleen.

Al met al. You’re OK. Praat over je gevoelens met anderen, het is een opluchting om het te delen met iemand. Het is niet erg als je baalt van jezelf. Ook jij komt er wel 😉

Ik heb nog nooit zo’n soort blog gepost. Ik hoop dat het gewaardeerd wordt. Via sociale media hoop ik soms ook een boodschap mee te geven 😉

2 gedachtes over “Why am I like this?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s