Fengcheng & Xiushan

Reisdag – Na een reis van 10 uur (busje, trein, busje), kwamen we aan in een 4-sterrenhotel in Fengcheng. We hadden een hele gezellige gidse en driver.

Fengcheng – We hebben rijstoogst gezien op het platteland, geshopt met maar liefst 7 mensen (geen aanrader), we zijn naar Norely haar kindertehuis geweest, we hebben een wensballon de lucht in laten gaan. Ook hebben we de pleegfamilie van Norely ontmoet, dit was voor ons een grote verrassing! Een bijzondere en emotionele gebeurtenis. We hebben met z’n allen geluncht.

Het hotel was prima, helaas zaten er vlooien in bed waardoor Norely en ik volledig onder de beten zaten. Littekens zijn fijne aandenkens, #not.

Reisdag – Na weer een reis van 10 uur, ook in een 4-sterrenhotel aangekomen. Deze had twee grote zwembaden. Ik sprak een meisje, Lily, haar zus trouwde die volgende dag en gaf het feest in het hotel!

Xiushan – We zijn naar Eloise haar kindertehuis geweest, dit was een bijzondere ervaring. Na dit bezoek zijn we hoog de bergen in gereden (45 haarspeldbochten), het was er prachtig! We zijn naar een nailstudio geweest, zijn naar de stad geweest, ’s avonds naar een park, en naar een supermarkt waar wel 500 mensen tegelijk waren!

2 gedachtes over “Fengcheng & Xiushan

  1. echt gaaf! en ik kom ook nog eens uit het zelfde tehuis als Eloise! hoeveel kinderen waren daar nog? toen wij er waren 1j jaar geleden nog maar 5.

    Like

    1. Hoi! Bij ons zeiden ze dat het al 3 jaar leeg staat. Er wonen nu nog 10 bejaarden. Alle bedjes waren opgestapeld in een ruimte, die willen ze niet weg doen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s