Chengdu & Beijing

Reisdag – We gingen met een slaaptrein naar Chengdu. Het was een rit van 7 uur, daarna moesten we overstappen naar een normale trein en nog 2,5 uur reizen.

Chengdu – We hebben de stad verkend, het is heel luxe (hoge gebouwen, veel lichtjes, schoon). Ook zijn we naar een operatheater geweest, dit was erg spectaculair. Om 7.30 uur (chinese tijd) stonden we bij de ingang van het pandapark. Zo vroeg omdat de panda’s dan nog actief zijn. ’s Middags deden we een middagdutje en ’s avonds gingen we o.a. shoppen en naar een park. Hier dansten de mensen, deden ze tai chi of zaten ze te genieten.

Reisdag – Om 7 uur vertrokken we naar het vliegveld, we moesten 2,5 uur vliegen. Aangekomen in Beijing, werden we opgehaald door een vrouwelijke gids. We werden afgezet in ons hostel.

Beijing – Samen met een ander gezin zijn we naar de verboden stad, het zomerpaleis, de Chinese muur, het plein van de hemelse vrede, het olympisch stadion en Sanlitun geweest. En natuurlijk geshopt. Ook was Norely jarig! Heel leuk om dit in China te mogen vieren

Reisdag – Helaas kwam er ook aan deze reis een einde. We vlogen van Beijing naar Helsinki, 9 uur. En van Helsinki naar Amsterdam. Het regende in Amsterdam, zovan welkom thuis. 😉

 

2 gedachtes over “Chengdu & Beijing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s